Færger

Danmark har en lang række gode færgeruter som forbinder os med andre lande, og kan skære meget af din køretur, hvis du f.eks. skal på bilferie eller skiferie, hvor du kører selv. Her har vi samlet nogle af de mest benyttede færgeruter i Danmark samt udlandet, så du nemmere kan finde frem til de færger, der er relevante for netop din biltur.

Et af de første websteder, som du bør besøge vedr. færger er femer.dk hvor du finder information om Oslobåden og andre danske færgeruter. Men der er også en lang række andre websteder, som beskæftiger sig med de specifikke færgeruter og har informationer om færgerne og destinationerne. Du kan finde dem i listen herunder:

Fægeruter fra Danmark
København Oslo – Oslobåden
Esbjerg Harwich – Englandsfærgen
Grenå Varberg – færge til Norge
Frederikshavn Oslo – færge til Oslo i Norge
Frederikshavn Göteborg – Færge til Gøteborg i Sverige
Der er altid tax free shopping ombord og færgerne er spækket med underholdning og har kahytter med forskellige standarder alt lige fra bare en køje til overnatning til hotel-standard, hvis du gerne vil betale for mere luksus.

Færgeruter fra England
Harwich Esbjerg – Ferry to Denmark
Bilfærgen fra England til Danmark benyttes ofte af danskere, der skal hjem eller englændere der skal på bilferie i Sydeuropa eller Skandinavien.

Færgeruter fra Sverige
Gøteborg Frederikshavn – Färja GöteborgFrederikshavn
Göteborg Kiel – Färja Göteborg Kiel
Karlskrona-Gdynia.se
Varberg-Grenaa.se
Mange benytter sig af ruten fra Jylland til Sverige, men københavnere benytter også i høj grad Øresundsbroen, som er ret billig, hvis man har et bropas til Øresundsbroen.

Færgeruter fra Norge
Oslo København – Danskebåten
Oslo Frederikshavn
Nordmændene har døbt Oslobåden til Danskebåten, og det er også populært blandt nordmændene at tage på et minicruise til København og benytte sig af de mange underholdningstilbud på Danskebåten som f.eks. RockCruise, swimmingpools og diskotek.

Færger til og fra Tyskland
Amsterdam Newcastle
Fähre Dänemark
fähre England
Fähre Esbjerg Harwich
Kiel Klaipeda
Kopenhagen Oslo
fähre Norwegen
Sassnitz Klaipeda
fähre Schweden
Tyskland er et enormt land og der er mange færgeruter, der forbinder Tyskland med de omkringliggende lande. Mange tyskere tager også på ferie i norge og Sverige. Herudover kender alle til de mange tyskere, som tager på sommerhusferie på den jyske vestkyst.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *


*